Dagarrangementen

Laat alle stress van u afglijden en schuif de dagelijkse beslommeringen aan de kant. Dompel uzelf onder in een gevoel van luxe, ontspanning en weldaad met één van onze arrangementen. Ervaar, geniet, beleef… We bieden arrangementen aan waarbij u de gehele dag gebruik kunt maken van ons wellness center.

Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen, onze medewerkers denken graag met u mee om u een geweldige dag te bezorgen. Graag tot ziens bij Wellness  De Hunzebergen.

Ontvangst vanaf 11.00 uur. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om individuele beautybehandelingen of massages bij te boeken.

DAGARRANGEMENTEN

 114x114boostyourbody Boost your body
€44,50 p.p. reserveren
Met dit arrangement geniet u van een bodypeeling, vitamine softpack en een voedende bodycreme.
114x114-skinregime-body Relax Arrangement
€39,50 p.p. reserveren
Met dit arrangement geniet u van een hele dag wellness. Daarnaast heeft u de keuze uit een gezichtsbehandeling of een ontspanningsmassage.
Wellness voor twee
€69,50 p.p. reserveren
Samen ontspannen in onze wellness en genieten van een heerlijk diner. Samen ontspannen in onze wellness en genieten van een heerlijk diner.
Wellness High Tea
€49,50 p.p. reserveren
Geniet nu bij Wellness De Hunzebergen van het High Wellness arrangement. Een combinatie van een heerlijke High Tea en ontspannende wellness.