Behandelingen

Bij Wellness De Hunzebergen kunt u genieten van diverse beauty behandelingen. Deze hebben we met veel zorg en expertise samengesteld voor het beste resultaat. We werken daarom met het topmerk [comfort zone]. Dit product is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, staan centraal tijdens de behandelingen. Het Italiaanse merk bevat natuurlijke ingrediënten uit biologische teelt en is dierproefvrij. De directe gevoelsbelevenis zorgt voor ultieme ontspanning en opmerkelijke resultaten.

Wij raden u aan om een week voor aankomst uw behandeling bij ons te reserveren. Weet u niet welke behandeling het beste bij uw huid past? Wij adviseren u daar graag over en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Ontspanning, rust en verzorging staan voorop. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een weldadige massage. Of geef je lichaam de nodige verzorging met een intensieve pakking. Met een gezichtsbehandeling gun je je huid die welverdiende oppepper. Straal, lach en ervaar. Je zult er geen spijt van krijgen.

beauty modulen massages facebody lichaamsbehandelingen handvoet