Beautybehandelingen

Iedere gelaatsbehandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor een behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat voor u te komen.

Het tranquillity welkomsritueel zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. We gebruiken hierbij de tranquillity geur. De tranquillity geur bestaat uit een aantal aromatische oliën zoals rozen extract, vanille extract en sinaasappel dit zorgt voor ontspanning en rust.

Onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt dit voor een ultieme ontspanning.

Ook de mannen kunnen deze heerlijke gelaatsbehandelingen ondergaan. Speciaal voor de mannen hebben wij de man space productenlijn.

Beauty behandeling: Face Quick Face Refresh
25 min €32,50 p.p. reserveren
Een effectieve gezichtsbehandeling waarbij uw huid wordt gereinigd en u ontvangt een peeling. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. De behandeling wordt afgesloten met een passende dagverzorging.
114x114face-essence Face Essence
50 min €49,50 p.p. reserveren
Een ontspannende gezichtsbehandeling waarbij uw huid wordt gereinigd en u ontvangt een peeling of scrub. Uw gelaat, nek en decolleté zullen heerlijk gemasseerd worden.
Beuty behandeling: Face Special Face Balance
65 min €62,50 p.p. reserveren
Gezichtsbehandeling waarbij uw gezicht wordt gereinigd en u ontvangt een peeling of een scrub. Daarnaast kunt u kiezen uit het epileren van uw wenkbrauwen of het verwijderen van onzuiverheden.
Beauty behandeling: Face anti-aging Face Vitality
80 min €79,50 p.p. reserveren
De naam van de behandeling zegt het al; een anti-aging behandeling voor het gelaat. Tijdens deze behandeling wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd , ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden verwijderd.
114x114-skinregime-face Skin Regimen Face
25 min €47,50 p.p. reserveren
Een complete anti-aging behandeling en werkt preventief tegen de vier voornaamste oorzaken van cellulaire veroudering